Vraag hier je gratis werkboek aan

Je kan drie werkboeken aanvragen (meer info verder op deze pagina):

‘Tips en tools voor een sprankelend leven’:

In dit werkboek geef ik een aantal tools en inzichten mee. Op die manier krijg je meer inzicht in jezelf. Je leert de stress weer loslaten, kan meer genieten van de kleine dingen in het leven en ziet de bergen waar je voor staat minder groots. Je kan met andere woorden weer sprankelen!

‘Eerste Hulp Bij Ongelooflijke stress’ (EHBO)

In dit werkboek krijg je zicht op wat je stress bezorgt en wat stress met je doet. Je leert je hoogstpersoonlijke EHBO-kit op te stellen, zodat je weet hoe je je stress kan loslaten. Op die manier kan je weer meer genieten van de kleine dingen in het leven en lijken de bergen minder groots.

‘Van burn-out naar een sprankelend leven’:

In dit werkboek geef ik concrete handvatten in het voorkomen van en omgaan met een burn-out. Je krijgt tools om je stressfactoren maar vooral ook je eigen krachten beter te leren kennen. Op die kan je gewapend en gesterkt uit een burn-out komen.

 

Meer hulp?

Ik merk in mijn praktijk dat vele mensen hier mee geholpen zijn, maar dat extra begeleiding soms ook nodig is. Iedereen kan immers wel eens een duwtje in de rug gebruiken.

Daarom bied ik je een gesprek waarbij ik je begeleiding op maat bied. In een persoonlijk gesprek bekijken we hoe jij met deze werkboeken aan de slag kan. Heb je hierna graag nog verdere begeleiding, dan bekijken we verder wat mogelijk is via persoonlijke coaching.

2 gedachten over “Vraag hier je gratis werkboek aan”

  1. Beste Nele, lieve collega,
    Mijn schoonzus is een praktijk als psycholoog aan het uitbouwen in Boedapest, en ze vroeg me haar website kritisch te bekijken. Ik dacht onmiddellijk terug aan die van jou, ik herinner me dat ik jouw website heel knap, sprankelend en informatief vond. Mooi qua structuur, woordkeuze en beelden. Zo kom ik hier nog eens terecht, omdat ik hem nu als ‘good practice’ wou aanraden aan mijn schoonzus, en ik maak van de gelegenheid gebruik om je te groeten en een werkboek bij jou te bestellen (want ben wel nieuwsgierig wat jij daarover ook al schreef). Hartelijke groeten, Iris

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s