Coaching in groep

Bij anderen lijkt het altijd zo vanzelf te gaan, maar bij mij niet!
Ben ik de enige die daarmee zit?
Zouden anderen het hier ook lastig mee hebben?

Eén ding is zeker: hoe lastig het ook lijkt, hoe moeilijk je het ook hebt, je staat er niet alleen voor! Anderen voelen zich soms ook onzeker, ervaren veel stress of weten niet wat ze moeten doen.

Daarom organiseer ik regelmatig groepscoachings. Dat betekent dat we samen met anderen aan de slag gaan omtrent een bepaald thema. Dit kan gaan om stress of burn-out, het moeilijk hebben om beslissingen te nemen of je weinig assertief voelen.

Ik organiseer hiervoor laagdrempelige workshops of groepscoachings van meerdere bijeenkomsten.

Misschien zie ik je terug op één van de volgende activiteiten?

RUST (boekvoorstelling op 15 februari in Schaarbeek)

Uitgeverij LANNOO organiseert in samenwerking met ODISEE hogeschool de voorstelling van het boek RUST.

In dit boek zet ik 25 inspirerende en onmiddellijk toepasbare manieren op een rij waar ouders en kind onmiddellijk samen mee aan de slag kunnen. Ik focus daarbij vooral op de talenten en krachtbronnen van je kind, want elk kind is uniek en vraagt op een eigen manier om rust, structuur en duidelijkheid.

Er is een introductie door de uitgeverij, directeur en lezing door de auteur. Daarnaast ben je welkom op de rceptie en signeersessie.

Deze lezing is gratis maar inschrijven is noodzakelijk via deze link.

 

RUST (lezing op 13 maart in Hasselt)

Deze lezing wordt georganiseerd in samenwerking met ZITDAZO.

In deze lezing zet ik inspirerende en onmiddellijk toepasbare manieren op een rij waar ouders en kind onmiddellijk samen mee aan de slag kunnen. Ik vertrek hierbij van zes uitgangspunten, gebaseerd op theoretische inzichten die je intuïtie als ouder kunnen aanvullen.

Zo krijg je concrete handvatten om anders om te gaan met overprikkeling en driftbuien, maar leer je bovenal hoe je op een heel speelse manier het zelfvertrouwen van je kind kunt versterken.

Deze lezing is uitgebreider en nog meer concreet toepasbaar dan de boekvoorstelling.

Meer weten? Dat kan via deze weg.