Coaching in groep

Bij anderen lijkt het altijd zo vanzelf te gaan, maar bij mij niet!
Ben ik de enige die daarmee zit?
Zouden anderen het hier ook lastig mee hebben?

Eén ding is zeker: hoe lastig het ook lijkt, hoe moeilijk je het ook hebt, je staat er niet alleen voor! Anderen voelen zich soms ook onzeker, ervaren veel stress of weten niet wat ze moeten doen.

Daarom organiseer ik regelmatig groepscoachings. Dat betekent dat we samen met anderen aan de slag gaan omtrent een bepaald thema.

Eerste Hulp Bij Ongelooflijke stress (EHBO)

Regelmatig organiseer ik een groepscoaching rond ‘omgaan met stress’. Hier botsen we namelijk allen vaak tegen en het doet deugd om dit bij elkaar te (h)erkennen. Ik koppel hier graag een begeleiding aan, gebaseerd op het werkboek ‘omgaan met stress‘. Op deze manier krijg je zicht op wat je zelf stress bezorgt en vooral hoe je hier zelf mee kan omgaan.

Ik organiseer deze groepscoaching op vraag en op maat. Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet om me te contacteren.

Daarnaast wil ik je ook graag inspireren in het vinden van ‘RUST:

In de lezing ‘Rust in je gezin’ zet ik inspirerende en onmiddellijk toepasbare manieren op een rij waar ouders en kind onmiddellijk samen mee aan de slag kunnen. Ik vertrek hierbij van zes uitgangspunten, gebaseerd op theoretische inzichten die je intuïtie als ouder kunnen aanvullen.

Zo krijg je concrete handvatten om anders om te gaan met overprikkeling en driftbuien, maar leer je bovenal hoe je op een heel speelse manier het zelfvertrouwen van je kind kunt versterken.

Ik organiseer deze lezingen onder meer in samenwerking met ZITDAZO en de gezinsbond.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet om me te contacteren. Zo kunnen we samen bekijken welk aanbod bij jouw vraag past.