Getuigenissen

Het was in eerste instantie best akelig om hulp te vragen. Ik vond het moeilijk om aan mezelf toe te geven dat ik er alleen niet meer uit kon geraken en dat ik eens met iemand moest spreken die ondersteuning kan bieden in het maken van keuzes. […] Dankzij Nele  vond ik mijn weg terug. Zo kan ik het best ook verwoorden. Ik was iets kwijt, ik zocht iets en door dat gesprek heb ik het terug kunnen vinden. […] Nele gaf niet op en bleef luisteren. Ze stelde de juiste vragen en ik vond mijn schroevendraaier om een aantal emotionele schroefjes los te draaien. Ze benoemde mijn krachten en ik zag mijn steunbronnen opnieuw. […] Ik stapte terug buiten en voelde me tien kilo lichter en mijn vuur begon terug te branden. Ik vond de richting die ik nodig had.                                    Elke (lees hier haar volledige getuigenis)

 

Het voelt als een geschenkje dat Nele mij heeft gecoacht in mijn vragen rond work-life-balance. Haar begeleiding is zo krachtig, onderbouwd positief, zo ontspannen, zo glimlach-verwekkend, zo puur en zo sprankelend.
                                                                                                                                              I. De Coster

 

Het is duidelijk Neles tweede natuur om oprecht geïnteresseerd, helpend aanwezig te zijn. Ze laat mensen zich op hun gemak voelen, waardoor ze durven bespreken wat er hen echt bezig houdt.

Zonder over te nemen, legde ze een grote stempel op het gesprek. Zo kreeg ik zelf inzicht in wat me stress bezorgt en hoe ik hiermee kan omgaan.
                                                                                                                                                   Anoniem

 

Met Neles bagage, zowel professioneel als privé, ben ik er van overtuigd dat zij de ‘sprankel’ is die mensen met een burn-out nodig hebben.
                                                                                                                                    M. Vermandere

 

Dankzij ons gemoedelijk en open gesprek zorgde Nele voor een aangename, gerichte en persoonlijke loopbaanbegeleiding! In dit gesprek wisselden een lach, een zucht, overpeinzingen, dromen en kwajongensstreken elkaar af en slaagde ze er perfect in om de werkbare info te filteren.

Bedankt, Nele, voor de verhelderende opmerkingen/analyse en het concrete, toekomstgericht stappenplan!
                                                                                                                                            K. De Block

 

Ik leerde Nele kennen als iemand bij wie ik me meteen thuis voelde en aan wie ik graag mijn persoonlijke bekommernissen wil meedelen. Ze geeft vertrouwen en straalt warmte en genegenheid uit. Ze kan goed luisteren en biedt onvoorwaardelijke ondersteuning.
K. Van Vlaenderen

 

Bedankt, Nele, voor wie je bent en wat je doet!
H. Sweldens