Getuigenissen

Het voelt als een geschenkje dat Nele mij heeft gecoacht in mijn vragen rond work-life-balance. Haar begeleiding is zo krachtig, onderbouwd positief, zo ontspannen, zo glimlach-verwekkend, zo puur en zo sprankelend.

I. De Coster

Het is duidelijk Neles tweede natuur om oprecht geïnteresseerd, helpend aanwezig te zijn. Ze laat mensen zich op hun gemak voelen, waardoor ze durven bespreken wat er hen echt bezig houdt.

Zonder over te nemen, legde ze een grote stempel op het gesprek. Zo kreeg ik zelf inzicht in wat me stress bezorgt en hoe ik hiermee kan omgaan.

Anoniem

Met Neles bagage, zowel professioneel als privé, ben ik er van overtuigd dat zij de ‘sprankel’ is die mensen met een burn-out nodig hebben.

                                                                                                                                    M. Vermandere

Dankzij ons gemoedelijk en open gesprek zorgde Nele voor een aangename, gerichte en persoonlijke loopbaanbegeleiding! In dit gesprek wisselden een lach, een zucht, overpeinzingen, dromen en kwajongensstreken elkaar af en slaagde ze er perfect in om de werkbare info te filteren.

Bedankt, Nele, voor de verhelderende opmerkingen/analyse en het concrete, toekomstgericht stappenplan!

K. De Block

Ik leerde Nele tijdens de teamcoaching kennen als iemand bij wie ik me meteen thuis voelde en aan wie ik graag mijn persoonlijke bekommernissen wil meedelen. Ze geeft vertrouwen en straalt warmte en genegenheid uit. Ze kan goed luisteren en biedt onvoorwaardelijke ondersteuning.

K. Van Vlaenderen

Bedankt, Nele, voor wie je bent en wat je doet!

H. Sweldens