Rust in corona-tijden

In deze periode worden we allen uitgedaagd om creatiever met onze tijd en onze omgeving om te gaan. Sprankelcoaching wil jou inspireren om de verbondenheid met elkaar, met je omgeving en jezelf te behouden. Zo kan je ook in deze tijden rust vinden.

In het werkboek ‘Rust in corona-tijden’ vind je concrete tips en activiteiten om de corona-stress te verzachten. Dit is zowel gericht voor gezinnen met kinderen als volwassenen, alleenstaanden, … Ook is het toepasbaar voor leerkrachten, begeleiders en iedereen die in deze situatie op zoek is naar extra inspiratie.

Je vindt er concrete sprankeloefeningen, grondig uitgewerkt met variaties in verschillende situaties en leefomstandigheden. Ze zijn gebaseerd op een aantal theoretische uitgangspunten en vertrekken vanuit de overtuiging dat je ook in deze tijden kan sprankelen, door te zorgen voor jezelf en voor elkaar.

Wil je het WERKBOEK graag zelf in handen? Dan kan je dit GRATIS bestellen via onderstaande knop.

Wil je deze inspiratie graag live horen? Regelmatig organiseer ik hierover een GRATIS WEBINAR. Je kan je interesse hiervoor kenbaar maken via onderstaande knop en dan houden we je via mail hiervan op de hoogte.